Reviews

Bekijk hier beoordelingen van geslaagde leerlingen.

George Willis – geslaagd in één keer.


Deze rijschool is zeker een aanrader goede service en aardig rijinstructeur en leert je goed auto rijden bedankt ryaz namens me hele familie die bij je gelest hebt je bent een fijne instructeur!

review

Nathalie Beuriot – geslaagd in één keer.


Vorig jaar heb ik mijn rijexamen behaald bij Slaag Altijd. Altijd fijne les sfeer gehad en er was genoeg ruimte voor persoonlijke aandacht. Ik zou deze rijschool zeker aanraden!

review

Desley Middelkoop.


Echt een topservice, altijd vriendelijk en beleeft goeie lessen, let altijd op de leerling en niet op andere dingen. Echt een aanrader deze rijschool!!!

review

Ammarah Nadeem.


Binnen een korte tijd mijn rijbewijs kunnen halen. De instructeurs zijn zeer ervaren en hebben veel geduld.

review

Alysha.


Ik had niet verwacht dat ik in 1 keer zou slagen maar mijn rijinstructeur heeft mij met veel geduld voorbereid voor mijn examen. En de manier van lessen was duidelijk en ontspannen. Hij wist mij gerust te stellen waardoor ik met zelfvertrouwen mijn examen in ging.

review

Arnold.


Zelf heb ik voor het eerst gelest bij rijschoolslaagtaltijd. Vanaf dag één voelde het goed en ontspannen. Met goede de goede tips van Irfan heb ik in 1x mijn rijbewijs gehaald.

review

Nurseli.


De lessen waren ontzettend leerzaam. Vriendelijke leraar, iedere les weer goede feedback. Ook een goede sfeer in auto en er is plek voor humor. Zou het zeker aanraden.

review

Kristiaan.


Rijschool slaagaltijd heeft mij aan een rijbewijs geholpen, door gezellige en leerzame lessen. Omdat er vooral gelest wordt in het examengebied, kom je niet op onbekende wegen tijdens je examen. Dat maakt het examen een stuk relaxter.

review

Rakesh.


Lessen worden zorgvuldig gegeven. Word aan de leerling gedacht er word tijd genomen met begrijpen ervan. Bij angsten word tijd genomen omdat te overwinnen bijvoorbeeld helling proef. Goede rijschool waar de leerling eerst komt. binnen 1 keer me rijbewijs door goede begeleiding. Hierbij daarom ook 5 sterren.

review

Ruthmila Jansen.


Mijn eerste keer bij deze rijschool en ik vondt het leerzaam , ik zou een ieder echt aanraden . En ook 40 + echt top.

review

Laat een review achter!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Geef ons een cijfer!
[Total: 1 Gemiddeld: 5]